Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Appelsientje & DubbelFrisss in een nieuwe horecafles!

Appelsientje en DubbelFrisss nemen grote stappen in horeca. Riedel heeft de laatste jaren al veel innovaties in foodservice toegevoegd. Nu is het horeca assortiment aan de beurt. Het oude krat en de oude fles waren niet meer van deze tijd. Met een nieuwe fles en een eigen krat is Riedel klaar om nog meer beleving voor de horeca toe te voegen. Met de moderne look en feel zijn de flessen weer helemaal van deze tijd. In een zwart Riedel krat met 24 flesjes zullen de merken Appelsientje en DubbelFrisss worden verkocht. De nieuwe flessen en kratten zijn binnenkort beschikbaar.

DubbelFrisss

Ook de DubbelFrisss horecafles is terug van weggeweest. De nieuwe horecafles past beter bij het imago van DubbelFrisss, want deze is weer helemaal van deze tijd! Met de heerlijke dubbele smaken van DubbelFrisss kan iedereen op elk moment genieten. Lekker verfrissend op het terras, of even genieten met de kids in de speeltuin.

Low calories!

Om ook gelijk in te spelen op de vraag naar laag-calorische alternatieven, zal DubbelFrisss Framboos-Cranberry in de nieuwe fles nog maar 1 kcal bevatten. Een volle én zoete smaak, met maar 1 calorie per 100ml. Het gezondere alternatief voor op de leukste locaties!

Appelsientje

De nieuwe flessen van Appelsientje zijn beschikbaar in de vertrouwde smaken: Sinaasappel, Goudappeltje & Zontomaatje. Bij Appelsientje staan kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het sap heeft een verbeterde receptuur, dankzij selectie op hoge kwaliteit van het fruit. Alleen de echt rijpe Braziliaanse sinaasappels worden gebruikt, zodat de smaak van het sinaasappelsap altijd gegarandeerd kan worden. Daarnaast zijn deze sinaasappels ook duurzaam geteeld in combinatie met goede werkomstandigheden voor de lokale mensen. Dit betekent dat uw gast zorgeloos kan genieten van heerlijk sap!