Duurzaam Bird Brewery

Als snelgroeiende brouwerij maakt Bird Brewery impact op de biermarkt. Dat doen zij natuurlijk door hun prijswinnende bieren, maar ook door bewust om te gaan met de natuur. Voor elke liter van hun bier dat wordt verkocht bij aangesloten horecazaken, planten zij één boom. Help jij ook de wereld groener te maken?
Word ook klant van De Klok Dranken

image.png

Begin dit jaar plantte Bird Brewery zelf 10.000 bomen via hun partner Trees for the Future. Een mooie start, maar zij droomden groter. Door samen te werken met gepassioneerde horecazaken willen zij hun impact vergroten. Voor al hun bieren (fles én fust) die worden verkocht bij deze aangesloten ‘Groene Nesten’ geldt:

 

Voor elke verkochte liter van hun bier, planten zij één boom!

Intussen zijn er meer dan 100 Groene Nesten door Nederland en zijn er ruim 28.000 bomen geplant. Wil jij ook duurzamer aan de slag?

Hieronder 6 redenen om ook een duurzame relatie aan te gaan:

  • Meedoen kost financieel niets, Bird Brewery vraagt wel om een duurzame relatie.
  • De horecazaak en gasten werken concreet mee aan een groenere wereld. Voor iedere liter wordt er één boom geplant.
  • Het draagt bij aan een duurzamer karakter van de horecazaak.
  • De geplante bomen compenseren o.a. CO2 uitstoot.
  • Er is apart promotiemateriaal, waaronder houten bordjes, speciaal vilt, taplens, jaarlijks certificaat, raamstickers en posters om het verhaal goed te communiceren naar jullie gasten.
  • Op hun website worden er speciale pagina’s aangemaakt voor hun Groene Nesten én is er een kaart met een overzicht van alle Groene Nesten verkooppunten. Bekijk het hier.

 

Samen sparren?

Wil jij ook een duurzame samenwerking? Neem contact op met Michiel van Bird Brewery (michiel@birdbrewery.com / 06 212 12 071) of jouw persoonlijke accountmanager bij De Klok Dranken om meer te weten over de voorwaarden!

 

image.png