Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Duvel 6,66 – Full flavour. Fresh attitude.

Het nieuwste bier in de Duvel familie is de 6,66%, een toegankelijk bier met typische Duvel punch. Hemels zacht van smaak, licht aromatisch en verfrissend fruitig door het gebruik van 6 verfijnde hopsoorten. Ook op fust verkrijgbaar!

Duvel 6,66

Duvel 6,66% werd geïntroduceerd naar aanleiding van de 150e verjaardag van de Belgische familiebrouwerij Duvel Moortgat. Voor dit nieuwe speciaalbier combineerden de Duvel brouwers hun wereldwijde gerenommeerde hergistingstechniek met een fris brouwsel van maar liefst 6 hopsoorten. Nog geen 10 maanden na zijn lancering wordt deze jongste Duvel dankzij zijn verrassend verfrissende twist niet alleen in België, maar ook internationaal bijzonder gewaardeerd.

Op de International Beer Challenge in het Verenigd Koninkrijk ging Duvel 6,66% met de gouden medaille aan de haal in de categorie Belgian Style Hoppy Blond: een sterke prestatie in een door bierkenners hoog aangeslagen competitie. Tijdens de wedstrijd degusteerde de jury meer dan 518 bieren uit 40 landen. Bekijk hier onze uitgebreide productomschrijving.

“SINDS JAAR EN DAG DRAAIT HET BIJ ONS FAMILIEBEDRIJF OM KWALITEIT, VAKMANSCHAP EN VERNIEUWING.”

De vierde generatie van de familie Moortgat heeft jaar na jaar geïnvesteerd in de brouwerij. Het doel? De voortreffelijke kwaliteit van haar bieren in stand houden en zelfs nog een niveau hoger tillen. Dit gevoel voor kwaliteit gaat hand in hand met een doorgedreven passie voor het brouwen. De consumenten laten genieten van uitmuntende bieren, daar draait alles om.

DE PERFECT GESCHONKEN DUVEL

Een Duvel uitschenken doe je met geduld, met zachtheid en -als het even kan- met een gradenboog. Je start uiteraard met een droog glas, dat je in een hoek van exact 45° houdt en dan geleidelijk aan rechtop brengt om die mooie, royale schuimkraag te verkrijgen. Leg die gradenboog snel weg en geniet!

DUVEL IS MEER DAN ALLEEN BIER
Het is een echte passie voor de goede smaak. Voor Duvel Collection brengen een reeks internationale artiesten hun meest creatieve designs aan op en rond het Duvel glas. Ontdek deze gelimiteerde reeks en geniet mee van deze bijzondere samenwerking. De laatste samenwerking was met de Rotterdamse artiest Franky Sticks. Elk jaar rond september kan je een nieuw kunstwerk verwachten.

BEKIJK DE VIDEO DOOR OP ONDERSTAANDE AFBEELDING TE KLIKKEN