Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Errazuriz - “The Expert’s Choice”

“The Expert’s Choice”. Viña Errazuriz vierde vorig jaar het 150 jarig bestaan. Een Chileens wijnbedrijf dat in al die 150 jaar een familiebedrijf is gebleven en hóe! Eduardo Chadwick is de 5e generatie en wordt gezien als boegbeeld van de Chileense wijnindustrie.

Wereldklasse

De zoektocht naar internationale erkenning voor Chileense wijnen, organiseerde Viña Errázuriz The Berlin Tasting onder leiding van Eduardo. Dat wordt nu beschouwd als een historische mijlpaal in de Chileense wijnindustrie. Dit initiatief bestond uit 22 blinde proeverijen (2004 - 2013) met wijnen van wereldklasse in de hoofdsteden van de wereld, waarvan 1.500 's werelds meest invloedrijke wijnexperts de wijnen van Errazuriz tot de beste van de wereld plaatsten. 

Wijnen met karakter

De Chileense Estate Reserva wijnen komen uit verschillende gebieden met elk een eigen karakter die een belangrijke eigenschap delen; onovertroffen smaak en kwaliteit. Naast de klassieke druivenrassen als: Sauvignon Blanc, Chardonnay en Cabernet Sauvignon is ook dé nationale trots, de Carmenère, één van de Estate Reserva wijnen.