Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Flavour Selection 2023 najaar

The Flavour Selection is hét platform voor ondernemers die op zoek zijn naar toegankelijke cocktailrecepten met een scheut boozy inspiratie. Ken jij het al? Check het snel en doe inspiratie op. Er is namelijk een nieuwe (online) editie uit. Helemaal klaar voor de herfstperiode.

Heerlijk én simpel

Wil je iedere gast de perfecte cocktail kunnen serveren, zonder direct in dure trainingen en ingewikkelde spirits te investeren? The Flavour Selection laat zien én proeven dat een cocktailkaart helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ze ontwikkelden 100 cocktailrecepten waarmee je eenvoudig een compleet menu opstelt. Van de razendsnelle mixer tot dat creatieve drankje dat jouw team binnen no-time in de vingers heeft. Kijk voor cocktailinspiratie snel op www.flavourselection.nl.

Villa Massa Spritz

verfrissend • kruidig • citrus

Ingrediënten

  • 40 ml Villa Massa Limoncello
  • 60 ml Mousserende wijn
  • 60 ml Thomas Henry Soda Water

Garnering
Basilicum en citroen

Bereiding

1 Voeg alle ingrediënten toe aan een glas gevuld met ijsblokjes.
2 Roer het glas kort door.
3 Garneer met een topje basilicum en schijfje citroen.

Amaretto Sour

zoet • romig • citrus

Ingrediënten

  • 60 ml Villa Massa Amaretto
  • 30 ml Citroensap
  • 1 eiwit

Garnering
Citroenzest en Maraschino kers

Bereiding

1 Voeg alle ingrediënten, gevolgd door ijs, toe aan een shaker en shake hard voor 10 seconden.
2 Zeef in een glas gevuld met ijsblokjes.
3 Garneer met citroen zeste en maraschino kers.

Hendrick's Gin & Tonic

FRIS • LICHT • KRUIDIG

Ingrediënten

  • 40ml Hendrick’s Gin
  • 150ml (Thomas Henry) Tonic

Garnering
4 schuine schijfjes komkommer

Bereiding

1 Vul een glas tot de rand met ijs.
2 Voeg de Hendrick's hierbij en top dit af met Thomas Henry tonic.
3 Roer kort en garneer met de komkommerschijfjes.

Ginger Monkey

ZOET • INTENS • FRUITIG

Ingrediënten

  • 50 ml Monkey Shoulder
  • 120 ml Ginger Ale

Garnering
Sinaasappel

Bereiding

1 Vul een glas tot de rand met ijs.
2 Voeg de Monkey Shoulder hierbij en top dit af met Thomas Henry gingerale.
3 Knijp het sinaasappelschijfje uit boven het glas, voeg toe en roer kort.

Drambuie Sour

FRIS • ZUUR

Ingrediënten
50 ml Drambuie
25 ml citroensap
15 ml suikersiroop
2 dashes Angostura bitters
1 eiwit

Garnering
Sinaasappelzest

Bereiding

1 Schenk alle ingrediënten in een shaker.
2 Shake eerst kort zonder ijs. Vul de shaker met ijs en shake nogmaals gedurende 10-12 seconde.
3 Vul een tumbler met ijs en zeef de inhoud van de shaker in het glas.

Licor 43 Spritz

VERFRISSEND • ZOET • ZUUR

Ingrediënten

  • 35 ml Licor 43 Original
  • 100 ml bruisend water
  • Het sap van een halve citroen

Garnering
Citroen- en sinaasappelschijfjes

Bereiding

1 Vul een glas tot de rand met ijs.
2 Voeg de Licor 43 en citroensap hierbij en top dit af met bruisend water.
3 Roer kort en garneer met een citroenschijfje en sinaasappelpartje.