Word ook klant van De Klok Dranken

The Flavour Selection

Cocktails zijn hot en staan tegenwoordig niet meer alleen op de kaart in cocktailbars. The Flavour Selection is hét platform voor ondernemers die op zoek zijn naar toegankelijke cocktailrecepten met een scheut boozy inspiratie, en maakt het voor u als ondernemer op een eenvoudige manier mogelijk om in te spelen op deze trend!

Meerwaarde van cocktails

Cocktails mogen populair zijn onder consumenten, ook ondernemers zien er steeds vaker de meerwaarde van in. Niet alleen omdat u hiermee uw gasten onophoudelijk kan verrassen met nieuwe smaken, maar ook de winstmarges op cocktails maken het een interessante toevoeging aan uw drankenkaart. Want waar Nederland langzaam de cocktailcultuur omarmt, zijn gasten steeds vaker bereid wat meer te betalen voor ‘n mooi drankje.

Heerlijk én simpel

Wilt u iedere gast de perfecte cocktail kunnen serveren, zonder direct in dure trainingen en ingewikkelde spirits te investeren? The Flavour Selection laat zien én proeven dat een cocktailkaart helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ze ontwikkelden 100 cocktailrecepten waarmee u eenvoudig een compleet menu opstelt. Van de razendsnelle mixer tot dat creatieve drankje dat uw team binnen no-time in de vingers heeft. Daarnaast ontwikkelde The Flavour Selection The Easy 14: veertien heerlijke cocktails die in slechts drie stappen te bereiden zijn!

Kijk voor alle heerlijke cocktailrecepten snel op:

WWW.FLAVOURSELECTION.NL