Opening nieuw distributiecentrum in Almere

FLAVOUR SELECTION I Klaar voor de lente

The Flavour Selection is hét platform voor ondernemers die op zoek zijn naar toegankelijke cocktailrecepten met een scheut boozy inspiratie. Ken jij het al? Check het snel en doe inspiratie op. Er is namelijk een nieuwe (online) editie uit. Helemaal klaar voor de lente!

Verras je gasten dit voorjaar

Van Easy Mixers tot Spring Classics, van sangria’s tot zomerse No & Low cocktails: op www.flavourselection.nl ontdek alles wat je moet weten om deze lente je gasten mee te verrassen! Zet deze lente bijvoorbeeld de Villa Massa Tonic of Licor 43 Spritz op de kaart. 

Villa Massa Tonic

 

Licor 43 Spritz

Heerlijk én simpel

Wil je iedere gast de perfecte cocktail kunnen serveren, zonder direct in dure trainingen en ingewikkelde spirits te investeren? The Flavour Selection laat zien én proeven dat een cocktailkaart helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ze ontwikkelden 100 cocktailrecepten waarmee je eenvoudig een compleet menu opstelt. Van de razendsnelle mixer tot dat creatieve drankje dat jouw team binnen no-time in de vingers heeft. Kijk voor alle cocktailinspitatie van deze lente snel op www.flavourselection.nl of dowload de het cocktailinspiratieboek hieronder:

Flavour Selection Inspiratieboekje summer 2023