Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Shake & Mix it by FLS Company

Al jaren lang zijn de producten van FLS Company een waar begrip als shot of in de mix. Echter zijn de mogelijkheden met deze producten eindeloos. Speciaal hiervoor heeft FLS Company Shake & Mix it gelanceerd. Inspirerende & herkenbare recepten in een hedendaags jasje! Dus wacht niet langer en ontdek de wereld van Shake & Mix it!

Meer dan 20 unieke recepten

Verwen uw gasten eens met wat nieuws! Op https://flugel.com/shake-mix-it/ vind u meer dan 20 unieke recepten met het portfolio van FLS Company. Elk recept wordt in een video gedemonstreerd.  Om een impressie van de mogelijkheden te geven staan hieronder een aantal succesrecepten.

Een Apekop als shot!? Jazeker! Vul allereerst de helft van het shotglas met Boswandeling. Giet vervolgens (d.m.v. een “barspoon” of een theelepel) de andere helft van het shotglas vol met Dutch Drop. Top de shot af met het inmiddels beroemde Apekop snoepje.

 

Zie u uzelf al zitten? Zonnetje, strand, cocktail? Check! Pak een groot glas en vul deze met 15 ml limoensap, 3 partjes limoen, een handje muntbladeren en 2 theelepels rietsuiker. Vul het glas vervolgens tot over de helft met cushed ice. Mix het geheel goed door elkaar met een “barspoon” of een lange lepel. Schenk vervolgens de 50 ml rum, 60 ml bruiswater en 1 Flügel in het glas. Roer het geheel nog eenmaal door elkaar en top af met een aardbei en een takje munt. De cocktail is klaar om gedronken te worden. Let’s go to the beach!