Start nu met foodpairing!

Bier en eten: lang leken we ons te beperken tot een pilsje bij de Chinees of bij een plakje leverworst. Niets mis mee, maar er kan zoveel meer. Het is niet veel anders dan bij wijn: je kunt werkelijk alle gerechten met bier combineren, en elk bier leent zich voor een food pairing. Toch blijkt de drempel hoog, en worstelen veel ondernemers met de vraag hoe passende combinaties te maken met bier en gerechten. Vrees niet: food pairing met bier is niet alleen leuk om te ontdekken, u krijgt er gemakkelijk hulp bij van experts. In samenwerking met onze partner Bier&cO helpen wij u graag.
Word ook klant van De Klok Dranken

Foodpairingadvies

Van haute cuisine tot gestampte pot

Food pairing is mogelijk op alle niveaus, letterlijk van een driesterrenrestaurant tot en met de daghap in de bruine kroeg. Zo is een rake boerenkool stamppot een genot als u er een bockbier of dubbel bij drinkt. Net zo’n genot als makreel ceviche met Belgisch witbier, of mosselen met bier. Je kijkt naar de intensiteit en de smaakkarakteristieken van het gerecht en zoekt daar een passende drank bij: zo simpel werkt food pairing. En iedereen kan proeven, dus iedereen kan passende combinaties maken!

Wat levert het op?

Dit levert food pairing u op als ondernemer:

  • Food pairing helpt u uw zaak te onderscheiden van de concullega‘s;
  • Uw gasten zijn aangenaam verrast en komen terug om meer te genieten;
  • Uw rendement blijft gezond, en kan er alleen maar gezonder door worden;
  • Food pairing met bier creëert meer genietmomenten van ’s werelds populairste drank;
  • Gerechten met bier zijn gespreksstof en zorgen voor mond-op-mond reclame door tevreden gasten;

Hulp bij combinaties maken

Wij snappen best dat niet iedereen meteen vol vertrouwen aan de gang gaat met gerechten met bier. Het lijkt zo ingewikkeld – maar dat is het niet. Wilt u op weg geholpen worden, neem dan contact op met het team van biersommeliers van onze partner Bier&cO. Deel van hun opleiding is het maken van passende combinaties van gerechten met bier.

Vul het formulier in op de website van Bier&cO en er wordt binnen drie werkdagen contact met u opgenomen. Zo kunnen de beste bier & food combinaties worden gemaakt om uw gasten het optimaal naar hun zin te maken.

Vul hier het formulier in om de beste bier & food combinaties te maken!