Menu Zoeken Inloggen

Fuze Tea Special-tea serves!

IJsthee is één van de hardst groeiende frisdranken in de horeca en voornamelijk de koolzuurvrije varianten zijn razend populair. Er zijn vele mogelijkheden met ijsthee en de zomer leent zich er natuurlijk perfect voor om uw gasten iets unieks te bieden. Upgrade uw ijsthee door hem aan te bieden als een echte Special-tea serve voor deze zomer.
Word ook klant van De Klok Dranken

Horeca

Gasten in de horeca zijn bereid om net iets meer te betalen voor een perfect geserveerd ijsthee. Fuze Tea ontwikkelde deze zomer de echte Fuze Tea Special-tea’s, zowel mét als zonder alcohol. Hiermee kunt u de beleving van uw gasten verhogen en zo net iets meer omzet generen. Fuze Tea is gemaakt van echt getrokken thee en laag in calorieën, hierdoor de perfecte basis voor de Special-tea’s. De unieke serves zijn gebaseerd op de populairste mixers van Lowlands & Mysteryland en bieden u de mogelijkheid om meer omzet te generen met het serveren van een ijsthee.

Fuze Tea Special-tea Green Tea

Serveer jouw gasten nu de unieke Fuze Tea Green Tea met citroen & munt.

Fuze Tea Special-tea Mango Chamomile & Vodka

Fuze Tea Mango Chamomile en vodka geserveerd met een schijfje sinaasappel & een takje munt, de perfecte combinatie.

Fuze Tea Special Tea Peach Hibiscus & Donkere Rum

Een heerlijke combinatie van Fuze Tea, donkere rum en een schijfje sinaasappel

 

Op het trainingsplatform Snelleskills (link: https://www.snelleskills.nl/?s=special) vind u meer trainingen over het serveren van deze zomerse Fuze Tea Special-tea’s. Handig voor u en uw collega’s!

Bijbehorende Artikelen