Opening nieuw distributiecentrum in Almere

De nieuwe suikervrije fusion: Fuze Tea blueberry lavender no sugar

De nieuwe Fuze Tea green tea blueberry lavender no sugar is een verrassende fusion van groene theeblaadjes met natuurlijke blauwe bessen smaak en een fleurige hint van lavendel, zonder suiker. Het 200ml flesje is de perfecte verpakking voor op het terras en in de horeca.

Gasten zijn steeds vaker opzoek naar drankjes met weinig of geen suiker, maar ook smaakvariatie en belevering. Als ondernemer kan je inspelen op deze groei door een breed assortiment suikervrije dranken aan jouw gasten aan te bieden. Met meer keuze op jouw kaart kan je variatie bieden aan jouw klanten, aankoop frequentie verhogen en nieuwe gasten aantrekken.

De nieuwe suikervrije Fuze Tea blueberry lavender is een verrassende fusion van groene theeblaadjes met natuurlijke blauwe bessen smaak en een fleurige hint van lavendel. Het 200ml flesje is de perfecte verpakking voor op het terras en in de horeca.

De combinatie van bijzondere smaken is voor 54% van de kopers de hoofdreden om ijsthee te kopen. Daarnaast drinkt 1 op de 4 mensen gedurende de gehele dag suikervrij. Dit maakt Fuze Tea blueberry lavender no sugar de perfecte menukaart toevoeging voor uw gasten die op zoek zijn naar een verfrissende, suikervrije drank.