De voordelen van Fuze Tea
Voor Covid-19 was ice-tea al jaren een groeiende categorie en de verwachting is dat deze trend ook nu alleen maar zal doorzetten. Fuze Tea is het ideale drankje om meer omzet te generen en tegelijkertijd de beleving voor uw gasten te verhogen.
 
Wist u dat de horecagast bereid is om meer te betalen voor een ice-tea dan voor een standaard frisdrank? En als u deze dan ook nog eens op een unieke manier serveert, is de gast zelfs bereid hier 15,2% meer voor te betalen. Serveer Fuze Tea daarom op een leuke manier inclusief een mooi glas met ijs en garnering!

Tips voor het serveren van uw perfecte Fuze Tea

  • Gooi het glas voor ¾ vol met ijs blokjes
  • Schenk de Fuze Tea voor ¾ in het glas
  • Maak de Fuze Tea af met een blaadje munt en een partje citroen of sinaasappel
  • Vergeet ook de stirrer niet!

Special Tea's

IJsthee is één van de hardst groeiende frisdranken en voornamelijk de koolzuurvrije varianten zijn razend populair. Met Fuze tea kunt u alle kanten op en er zijn veel verschillende serveermogelijkheden. Na een lange periode thuis dranken genuttigd te hebben, leent deze zomer zich er natuurlijk perfect voor om uw gasten iets unieks te bieden op uw terras. Upgrade je Fuze-Tea door hem aan te bieden als een echte special-tea serve voor op het terras.

Gasten in de horeca zijn bereid om net iets meer te betalen voor een perfect geserveerde ijsthee. Daarom heeft Fuze Tea de echte Fuze Tea Special-tea’s ontwikkeld, zowel mét als zonder alcohol. Hiermee kunt u de beleving van uw gasten verhogen, en tegelijkertijd net iets meer omzet generen. Fuze Tea is gemaakt van echt getrokken thee en is laag in calorieën, waardoor het de perfecte basis vormt voor de special-tea’s. Kijk ook vooral even hier voor de lekkerste special-tea recepten!