Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Tijd voor herfst, Gebrouwen door Vrouwen!

Over Gebrouwen door vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen, Tessel en Do de Heij. We begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben we ons het brouwproces eigen gemaakt. Nu weten we precies hoe we een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken. Thuis en in onze loods experimenteren we samen met ons dream team verder door om steeds weer nieuwe bieren te creëren. De beste bieren worden in grote hoeveelheden gebrouwen zodat iedereen ervan kan meegenieten! 

Bestel deze herfstbieren!

Tricky Tripel

Tricky Tripel is een volle tripel van 7,8%. In dit bier is veel mout verwerkt, wat het een romige smaak geeft. Deze tripel is zo lekker dat het soms tricky kan zijn, dus zorg dat je haar de baas blijft!

Glas TT

Pomme Saison

Pomme Saison is een saison van 5% met sap van Nederlandse appels en peren. Saison is een bierstijl met een droge afdronk, waardoor het zoetje van de appels en peren extra goed uitkomt. Een fruitige boomgaard in een flesje!

Glas PS

Gember Goud

Gember Goud is een lichte Pale Ale van 4,6% met een pittige gember twist. Een uitgesproken bier met een sprankelende, frisse afdronk en een gouden randje!

Glas GG