Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Grolsch Herfstbok, zachtzoete rijke smaak

De bok is los! De zomer nadert zijn einde en dat betekent dat het herfstbok seizoen weer geopend is. Lees hieronder meer over de verschillende Grolsch herfstbok bieren (ook verkrijgbaar op fust).

Grolsch Rijke Herfstbok

Rijke Herfstbok is een traditioneel ondergistend gebrouwen seizoensbier met een aangename, zacht zoete smaak. Bij het proeven gaat alle aandacht uit naar het aroma van karamel en de subtiele tonen van kaneel, rozijnen en bosbessen. Robijnrood van kleur met een mokkakleurige schuimkraag. Nu ook verkrijgbaar op fust.

KENMERKEN


TYPE Bokbier
ALCOHOLPERCENTAGE 6,6%
KLEUR Robijnrood
GEBROUWEN SINDS 1920
DRINKTEMPERATUUR 8-10 graden

Grolsch Herfstbier 0.0%

Grolsch Herfstbier 0.0% is een donker speciaalbier. Door het unieke brouwproces is dit bier alcoholvrij en vol van smaak. Het bier heeft een diepe robijnrode kleur en een stevige mokka-kleurige schuimkraag. Geniet van tonen van karamel en rozijnen. 100% genieten, 0% alcohol.

KENMERKEN


TYPE Alcoholvrij
ALCOHOLPERCENTAGE 0,0%
KLEUR Donkerrood
GEBROUWEN SINDS 2019
DRINKTEMPERATUUR 8-10 graden

Grolsch Gerijpte Herfstbok

Gerijpte Herfstbok is een speciale editie van Herfstbok die we onder ideale omstandigheden hebben laten rijpen in de munitiebunkers van vliegveld Twenthe. Omdat het een natuurproduct is, ontwikkelt de smaak zich in de fles verder: van een jonge, zachtzoete Bok naar een gerijpte, volmondige Bok. Bij het proeven gaat de aandacht uit naar de rijpe tonen van karamel, rozijnen, rood fruit en de ronde afdronk. Binnenkort verkrijgbaar.

KENMERKEN


TYPE Bokbier
ALCOHOLPERCENTAGE 6,6%
KLEUR Donkerrood
GEBROUWEN SINDS 2015
DRINKTEMPERATUUR 8-10 graden

Bijbehorende Artikelen