Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Havana Club: The rum of the people

Havana Club is een rebels merk met zijn wortels in Cuba, gevoed door de energie van de stad Havana. Geïnspireerd door de stedelijke en multiculturele kracht van de straten van Havana, nodigt de persoonlijkheid van het merk rumliefhebbers over de hele wereld uit om zich aan te sluiten bij de Cubaanse rumrevolutie in elke slok Havana Club - puur of gemixt in verfrissende en stijlvolle cocktail.

Perfect Serve

Op zoek naar de perfecte serve voor Havana Club? Havana Club belichaamt de Cubaanse rumstijl door de natuurlijke tropische rijping wat ervoor zorgt dat de optimale smaken vrij komen zodat je kunt genieten van Havana Club puur in je glas of gemixt in je favoriete cocktail. 

Havana Club 3 Años is de meest prestigieuze witte rum en voert je mee naar het tropische Cubaanse klimaat. De rum wordt minstens 3 jaar gerijpt in witte eikenhouten vaten en deze 3-jarige rijping geeft hem de smaak van bloemen, rietsuiker, kruiden en citrus. Havana Club 3 Años is ideaal om te mixen en is favoriet onder vele bartenders wereldwijd!  

Havana Club

Havana Club Especial wordt gekenmerkt door zijn stralende gouden kleur, een blend van jonge witte en gerijpte donkere rum, waardoor een perfecte balans van zachte aroma’s ontstaat. De rum onderging een dubbele rijping van Ierse whiskeyvaten en Amerikaanse bourbonvaten en is 100% natuurlijk. De smaak is licht en verfijnd, met aroma’s van vanille en sinaasappeschil, en vormt een goede basis voor mixdrinks zoals cola of bitter lemon en serveer met een schijfje limoen. 

Cuba Libre - Havana Club Especial.

Havana Cuba Libre

Niet te verwarren met de standaard rum en cola, de authentieke Cuba Libre heeft een royale scheut limoen nodig om de zoetheid in balans te brengen. Dankzij de dubbel gerijpte Havana Club Especial met vanille- en karameltoetsen wordt deze eenvoudige cocktail een echte hit. 

Wat heb je nodig?
•     50 ml Havana Especial
•     100 ml Cola
•     1 schijfje limoen
•     IJs

Havana Club 7 Años

Havana club 7 Anos

Een wereldwijd begrip en erkend als een van de beste rums. Deze originele Cubaanse rum heeft een uniek uitgesproken persoonlijkheid met Cubaanse smaken zoals aromatische tabak, tropisch fruit, kruiden en vanille. Havana Club 7 Años kan puur, met ijs of in een cocktail naar keuze worden geserveerd. Zin in een zoete, kruidige en verfrissende cocktail? 7 Ginger is een cocktail die de aroma’s van de Havana Club 7 Años combineert met ginger ale en limoensap. 

Wat heb je nodig?
•     50 ml Havana Club 7 Años
•     100 ml Ginger Ale
•     1 schijfje limoen
•     IJs

Havana Club Cuban Spiced haalt inspiratie uit de tropische wereld van Cuba en mengt de dubbel gerijpte rum met exotische smaken en verwarmende specerijen. De smaak van zoete vanille en aromatische specerijen is perfect in balans. De rum bevat hints van sappige rijpe guave, geroosterde kokosnoot en verse ananas. Havana Club Cuban Spiced mixt ideaal met cola, gemberbier, of als ingrediënt voor klassiek rumcocktails zoals een Spiced Daiquiri of Spiced Espresso Martini.