Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Volop genieten met Hayman’s London Dry Gin!

De zomer is weer aangebroken! Dat betekent dat het de hoogste tijd is om te genieten van de heerlijk verfrissende Hayman’s London Dry Gin. Dé ultieme gin om gin-tonics mee te maken! Met de zorgvuldig gebalanceerde smaak van jeneverbes, koriander, sinaasappel- en citroenschil, gaat de gin perfect samen met de smaakvolle tonics van Franklin & Sons.

The Original Gin – Hayman’s London Dry

De oorsprong van Hayman’s Gin begint in 1863 toen James Burrough, een Londense apotheker, een kleine distilleerderij opende in Chelsea. Hij experimenteerde erop los en bedacht tal van gin-recepten. In die tijd was Old Tom Gin de favoriete gin in Londen, maar James was druk bezig met het pionieren van een drogere stijl die we tegenwoordig kennen als London Dry Gin, de populairste gin-stijl ter wereld. James was de overgrootvader van de hedendaagse master distiller van Hayman’s; Christopher Hayman.  

Hayman’s stond meer dan 160 jaar geleden aan de basis van de populaire London Dry gin-stijl en produceert deze gin altijd nog met dezelfde botanicals volgens het originele familierecept. Hayman’s London Dry Gin staat daarom bekend als ‘The Original Gin’.  

Hayman's True English Gin & Tonic – zoals het hoort!

Verwen je terrasgasten deze zomer met een uiterst verfrissende Hayman’s Gin & Tonic. De ware klassieker! De gebalanceerde smaak van de verschillende botanicals zorgen samen met de levendige Premium Indian tonic van Franklin & Sons voor een eenvoudige en toch onweerstaanbare combinatie.  

Vul een longdrink glas met ijs. Schenk één deel Hayman's London Dry Gin in het glas en vul verder aan met Franklin & Sons Premium Indian Tonic. Garneer vervolgens met een stukje citroenschil. Volop genieten geblazen!  

Meer inspiratie nodig? Klik hier voor nog meer heerlijke cocktailrecepten!