Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Herfstbok selectie 2023

Terwijl de zomer plaatsmaakt voor de koelere herfstmaanden, verwelkomen bierliefhebbers met enthousiasme de komst van herfstbokbier. Deze seizoensfavoriet, gekend om zijn rijke smaakprofiel en verwarmende karakter, is een ware traktatie voor de zintuigen tijdens het najaar.

Van Moll Opgebokt!

Opgebokt! van Van Moll uit Eindhoven is een Duitse stijl Doppelbock met extra chocolademout en 4 verschillende hopsoorten. Aroma's van chocolade, karamel en hop vind je terug in dit bier.

 

Gebrouwen door Vrouwen Pumpkin Party

Trick or treat! Pumpkin Party is een oranjekleurig pompoenbier gebrouwen met gepureerde pompoen, kaneel en nootmuskaat. Het is een Pumpkin Ale met 6,9% alcohol. Zo wordt de herfst toch nog een feestje :)

 

Lowlander Pumpkin Weizen

Botanisch gebrouwen Pumpkin Weizen (5%) met pompoen & kruidige sinaasappel. Zacht & vol citrustonen met een verwarmende, aardse afdronk.

 

Jopen 4 Granen Bok

Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in! Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit.

 

DAVO Weizenbock

Diep robijnrood van kleur, zwaar en met de frisse smaak van een Weizen. Fris met bananengeur, en toch het verwarmende van de alcohol met gebrande mout erin. 

 

Texels Jutters Bock

Herfstbock met een dieprode kleur. Aangenaam bittertje gecombineerd met karamelsmaak (alcohol 7,0%).

 

Texels Stormbock

Moutige gerstewijn met een rijk aroma, licht zoete nasmaak en zacht bittere afdronk (alcohol 10,0%).