Menu Zoeken Inloggen

Herfst en uw terras

In de herfst lekker op het terras zitten is niet iets wat u uw gasten vaak hoort zeggen, de dagen worden kouder en natter en de gast wil liever binnen zitten. Daarom moet u de gast verleiden met extra warmte in de vorm van verschillende oplossingen.

Word ook klant van De Klok Dranken

U kunt het terras iets aanpassen om gasten naar uw terras te lokken. Denk hierbij aan terrasverwarmers, dekens voor de gasten die het koud hebben en sfeervolleverlichting. Echter is het nog relevanter om uw kaart aan te passen en seizoensproducten aan te bieden. Goed voor de beleving, marge en identiteit van uw horecazaak.

Zo kunt u glühwein, warme chocomel, koffie met likeuren of irish koffie aanbieden. Maar niet alleen de dagen worden donkerder, ook het bier!

 

Donkere bieren voor donkere dagen

Denk bijvoorbeeld aan de herfstbokken die in deze periode van het jaar weer uit komen maar wat dacht u van zwaardere bieren als stouts en barley wines. Deze donkerdere bieren zijn hoger in alcohol percentage en hebben stevige smaken zoals chocolade, koffie en karamel. Bied bijvoorbeeld eens een leuk winterbier- of herfstbokproeverij aan en houdt uw gasten warm met deze sfeervolle herfstbieren. Klik hier voor mee informatie over het opzetten van een proeverij.

 

Thee Tijd

Het najaar is perfect voor warme dranken zoals Thee, maar u wilt uw gast graag verrassen met niets nieuws? Wat dacht u van cocktails op basis van thee? Klik hier om daar meer over te lezen.

Bijbehorende Artikelen