Word ook klant van De Klok Dranken

Sun's out, Hooghoudt!

Speciaal voor in het zomer seizoen ontwikkelde Hooghoudt hun Sweet Spiced Genever, en na de rebranding van vorig jaar belooft dit hét drankje van deze zomer te worden. Met de campagne ‘Sun’s out, Hooghoudt’ trekt Hooghoudt de aandacht van een jong en breed publiek. Door de volle, zwoele smaak is Sweet Spiced Genever namelijk heerlijk in de mix. Daarnaast kunt u uw gasten verrassen met de lekkerste cocktails.

Sweet en spiced and everything nice!

De Sweet Spiced Genever is een feestje in het glas van uw gast. Verrassend en eigentijds. Heerlijk verfrissend in de mix met Ginger Ale of Gemberbier, maar ook erg spannend om puur te ontdekken. Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zoals kandij, grapefruit en abrikoos. Hooghoudt is de enige die deze jeneverstijl maakt en gebruikt bovendien nog steeds authentieke processen in hun productie. Een smaakvolle ontdekking en het perfecte zomerse drankje voor uw gasten om van te genieten met vrienden op het terras!

Geur en smaak notitie

Geur: Heerlijke karamelgeur door kandij, aangevuld met zachte vanilletonen en het kruidige van kaneel op de achtergrond. Deze geuren worden compleet gemaakt door jeneverbes en zoethout.

Smaak: Zacht, rond en vol van smaak met tonen van karamel en vanille. Zachte kruidige smaken en een frisje maken het compleet. Een volle en smaakvolle ervaring maakt dat je verlangt naar nog een slokje.

Familie Distilleerderij Hooghoudt

Hooghoudt is de eigenzinnige familie distilleerderij uit Groningen die al meer dan 132 jaar smaken, kleuren en geuren uit de natuur haalt. Al vanaf dag één zijn ze continu op zoek naar een nieuwe definitie van gedistilleerde dranken. Hooghoudt inspireert, experimenteert en innoveert, en maakt hiermee de jenever categorie relevant voor een breder publiek. De Sweet Spiced Genever is hier een goed voorbeeld van - een feestje in je glas, verassend en eigentijds!