Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Bij 2 dozen IJwit een doos Vrijwit gratis

Je zou het liefst op ieder moment van de dag van een verfrissende IJwit willen genieten, toch? Dat kan nu dankzij IJwit 0.4%! Een licht, fris en laag-alcoholisch bier met de kenmerkende smaak van IJwit. Perfect voor diverse gelegenheden. Of je nu een IJwit na het sporten drinkt of gewoon in het café... Met IJwit 0.4% voel je je de volgende ochtend gewoon fris en fruitig. Proost!

ACTIEVOORWAARDEN IJWIT-ACTIE

  1. Deze actie is geldig van 11 september 2023 tot en met 25 september 2023 ("de actieperiode").
  2. Om deel te nemen aan deze actie, moet de deelnemer tijdens de actieperiode via de webshop (www.deklokdranken.nl) minimaal 2 dozen IJwit kopen.
  3. Deelnemers krijgen een gratis doos Vrijwit bij aankoop van minimaal 2 dozen IJwit.
  4. Deelname aan de actie is kosteloos.
  5. Alle deelnemers aan de actie dienen zich te houden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.
  6. Deelnemers moeten natuurlijke personen zijn van 18 jaar of ouder.
  7. De Klok Dranken behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze voorwaarden of de voorwaarden van de actie zelf te wijzigen. Een herziene versie van de voorwaarden zal zo spoedig mogelijk op de website (www.deklokdranken.nl) worden geplaatst, met vermelding van de ingangsdatum van de wijzigingen, of anderszins gecommuniceerd worden.
  8. Deelname is niet toegestaan voor personen die op enige wijze direct of indirect betrokken zijn bij de organisatie van deze actie.

Over brouwerij het IJ

Het verhaal van IJwit begon in het bruisende hart van Amsterdam, waar twee bevriende brouwers, Anna en Jasper, besloten hun eigen bier te creëren. Dit was het begin van de "IJwit Legende". Het allereerste brouwsel van 49 liter zag het daglicht op een historische dag in 1990. Wat ooit begon als een gedeelde passie, groeide al snel uit tot een brouwerij die bekendstond om zijn kwaliteitsbieren.

Samen met de brouwerij ontwikkelde zich een diverse bierfamilie. Naast IJwit ontstonden er andere heerlijke brouwsels zoals Donker (IJ Donker), Blond (IJ Blond), en nog veel meer, elk met zijn eigen unieke karakter en smaakprofiel. Elke naam belichaamt een bier uit het assortiment, met zijn eigen bijzondere verhaal en persoonlijkheid.