Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Nieuw: JAMESON ORANGE

De zachte smaak van drievoudig gedistilleerde Jameson Irish Whiskey. Perfect gebalanceerd met een duidelijk herkenbare sinaasappelsmaak. Uitzonderlijk goed gebalanceerd door aromaten van sinaasappelschil en hints van zoete vanille. Bevat 30% alcohol.

Jameson Orange

Met Jameson Orange richt Jameson Irish Whiskey zich op een nieuwe doelgroep die op zoek is naar een drankje dat anders is dan traditionele whisky's. Tegelijkertijd speelt men in op de trend van gedistilleerd met een fruitsmaak en een lager alcoholpercentage dan een traditionele whisky.

Jameson Orange is een mix van Jameson Irish Whiskey met een natuurlijke sinaasappelaroma en heeft een alcoholpercentage van 30%. Deze combinatie creëert een verfrissende en lichte smaak die perfect is voor klanten / gasten die op zoek zijn naar een alcoholische drank met minder alcohol en een fruitige twist.  De fruitige smaak en het lagere alcoholpercentage geeft Jameson Orange een toegankelijk smaakprofiel dat aantrekkelijk is voor een doelgroep die nieuw is in het drinken van gedistilleerde dranken en die niet gewend is aan de sterkere smaken en de hogere alcoholpercentages van traditionele whisky's.

Jameson Orange serveer je met ijs en soda water of mix je met een andere frisdrank (b.v.  lemon lemonade of ginger ale).  Zo maak je een verfrissende en smakelijke cocktail, die gemakkelijk en snel te bereiden is. 

 

Jameson Orange & Lemonade

Jameson Orange is meer een sinaasappellikeur, en als we "likeur" zeggen, betekent dit dat het goed samengaat met verschillende dranken. Als je klaar bent om de nieuwe Jameson Orange te proberen, is dit een zeer verfrissende cocktail met een zesty twist op de klassieke Jameson Ginger & Lime. Makkelijk te maken en perfect voor een zomerse avond!

Ingrediënten:
 •  50 ml Jameson Orange
 • 150 ml soda water of ginger ale
 • Sinaasappelpartjes
 • IJsblokjes

Bereiding:
1. Vul een hoog glas met ijs en schenk de Jameson Orange in. Top het glas af met het soda water of ginger ale en roer het door elkaar.
2. Knijp het sap van een sinaasappelpartje uit in het glas.
3. Garneer met een extra partje sinaasappel.  

Bijbehorende Artikelen