Jopen craftbrouwerij

Jopen is de grootste onafhankelijke craftbrouwerij van Nederland. Beat Boring. Dat is hun motto. Alles wat uit hun ketels komt, is lekker onverwacht en niet normaal lekker. Van fruitige IPA’s, verrassende maandbieren, explosieve witbieren. You name it. Er valt zo veel te ontdekken. En er is nog zo veel nieuws te brouwen. Moderne bieren met meerwaarde voor uw gasten en uw onderneming.
Word ook klant van De Klok Dranken

Heerlijke IPA's
Mooie Nel
Een grote golf aan hoppige fruitigheid. Onze oh zo Mooie Nel sluit af met een flink bittere kick. Niet normaal lekker.
 
Blurred Lines
Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje. Hoe verser, hoe beter.
 
Let There Be Light
Jopen Let There Be Light is een session new england IPA met veel fruittonen zoals tropisch fruit, grapefruit en citrus uit de Amerikaanse hopsoorten. Het bier is troebel en heeft een zacht smaakprofiel met een klein bittertje.
 
Hop Zij Met Ons
Hop Zij Met Ons is een glutenvrije en uitgesproken IPA. Deze variant is met de hopsoort mosaic gebrouwen en heeft een uitgesproken mix van tropische vruchten en citrusfruit. De bitterheid is zoals je van een IPA mag verwachten; lekker stevig!
 
Non-IPA
Jopen Non IPA is het eerste alcoholarme bier van Jopen. Door het gebruik van een speciale gistsoort worden er tijdens het brouwproces nauwelijks suikers omgezet in alcohol. Daarnaast hebben we veel hop toegevoegd waardoor deze IPA smaakvol en fruitig is geworden.
 

Verrassend witbier
Adriaan Wit
Proef de zomer met Jopen Adriaan Wit. Dit witbier bevat niet alleen tarwe en haver, maar ook mooie kruiden. De blonde Jopen Adriaan Wit heeft een frisse zachte beginsmaak met veel fruitige tonen uit de korianderzaad en Curaçaoschillen. Zeer dorstlessend en ideaal op een zonnige dag.
 
Neder Wit (nieuw in ons assortiment)
Deze white IPA combineert de troebelheid, hoppigheid en extra fruitige tonen van een NEIPA (New England IPA) met de frisheid en aardse tonen van een Weizen. Neder Wit is vol, mild bitter en lichtzuur. Een zachter en verfrissender biertje vind je maar zelden.
 
Dubbel Wit (nieuw in ons assortiment)
Troebel dubbel witbier met een kruidige ondertoon. Frisse tonen van citrus en kruidnagel. Een volle body én lekker crispy!