Word ook klant van De Klok Dranken

Jopen craftbrouwerij

Of je nu van hoppige IPA's, tropische fruitbommen of frisse dorstlessers houdt, Jopen got you covered! Een One-Size-Fits-All bestaat niet. Wie je ook bent, ‘there is an exceptional Jopen craft beer out there with your name on it’. Check snel alle verfrissende Jopen bieren voor komend zonnig seizoen!

Zonnige IPA's
 
Blurred Lines | New England IPA 5,3%
Jopen Blurred Lines is een klassieke New England IPA. Troebel, fruitig en juicy! Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje. Hoe verser, hoe beter.

Naam
We know you want it! Wie kent de hit ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke en Pharrell Williams nou niet? Blurred Lines is een knipoog naar het troebele en juicy karakter van de NEIPA.

 

Mooie Nel | IPA 6,5%
IPA werd in de tijd van lange zeereizen extra zwaar gebrouwen en extra gehopt zodat het in de koloniën gedronken kon worden. Door de Amerikaanse Craft Beer Revolution is de IPA teruggekeerd in Europa. Oh, hello there! Een grote golf aan hoppige fruitigheid. Onze oh zo Mooie Nel sluit af met een flink bittere kick. Niet normaal lekker.

Naam
Ook in Nederland hadden we onze versie van de IPA oftewel ‘duraebel scheepsbier’ voor Nederlands-Oost-Indië. Jopen Mooie Nel IPA is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam en wordt buiten Nederland North Sea IPA genoemd.

 

 

Hallo lente, hallo verrassend witbier

De lente komt eraan! In de zon wil je toch een fris en fruitig biertje in je handen? Witbieren hebben een lichte bode, een lage bitterheid en een lichtblonde kleur. Ieder zijn eigen smaak. We’ve got a craft beer with your name on it!

Adriaan Wit
Proef het voorjaar met Jopen Adriaan Wit. Dit witbier bevat niet alleen tarwe en haver, maar ook mooie kruiden. De blonde Jopen Adriaan Wit heeft een frisse zachte beginsmaak met veel fruitige tonen uit de korianderzaad en Curaçaoschillen. Zeer dorstlessend en ideaal op een zonnige dag.
 
Neder Wit (nieuw in ons assortiment)
Deze white IPA combineert de troebelheid, hoppigheid en extra fruitige tonen van een NEIPA (New England IPA) met de frisheid en aardse tonen van een Weizen. Neder Wit is vol, mild bitter en lichtzuur. Een zachter en verfrissender biertje vind je maar zelden.
 
Dubbel Wit (nieuw in ons assortiment)
Troebel dubbel witbier met een kruidige ondertoon. Frisse tonen van citrus en kruidnagel. Een volle body én lekker crispy!