Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Kanarie. Het is tijd voor bombarie!

Het is tijd voor bombarie. Een beetje reuring in de tent. Stiekem verlangen we allemaal naar een avondje spanning en sensatie. Dat is waar wij voor staan. Dat gevoel van saamhorigheid met een vleugje baldadigheid. We hebben met deze citroenshot dé middenweg tussen zoet en zuur gevonden. Een knap staaltje werk denken wij zo.

Fris & fruitig, met een zacht zuurtje.

Easy peasy lemon squeezy. 

Want dat is die, een makkelijk wegdrinkertje. De citroenshot heeft een alcoholpercentage van 10%. Dat vleugje baldadigheid komt terug in het shotje met een uitdagend zacht zuurtje in de afdronk. Kanarie is dé frisse verademing waar we naar hunkeren na lauwe biertjes in vieze glazen. Met elk shotje word je ietsje geprikkeld om de avond te laten escaleren tot één waar je ‘u’ tegen zegt.

De display heeft 40 shotjes en bevat kartonnen tussenschotjes, zodat de flesjes mooi strak in een 
rijtje blijven staan. Onderin zitten twee stickers met het Kanarie logo.

5. Paginabrede Afbeelding 

We vliegen uit!

Vanuit Brummen gevlogen zijn we inmiddels geland in kroegen, cafés, restaurants, slijterijen en supermarkten. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels ook in Curaçao leveren. Ben je geïnteresseerd en zie jij het misschien wel zitten? Ontdek de mogelijkheden en beleef Kanarie op onze website. Laat ons weten of je behoefte hebt aan promotiemateriaal, wij denken graag mee.

7. Afbeelding Onderaan Pagina

Bijbehorende Artikelen