Opening nieuw distributiecentrum in Almere

KETEL 1 heeft een nieuwe look

KETEL 1 Original en KETEL 1 Signature Blend - de nieuwe naam van KETEL 1 Matuur - hebben een nieuwe, moderne en opvallende look. De kwaliteit en smaak zijn onveranderd vertrouwd. In KETEL 1 komen kwaliteit, ambacht, traditie én vernieuwing samen. Een smaakmaker op terrassen, festivals en thuis.

KETEL 1 Original: Zacht en zuiver

KETEL 1 Original is er één om van te genieten. Als je rustig nipt, ontdek je het ware karakter van KETEL 1. Zacht en zuiver, met tonen van jeneverbes en peper en een extra lange, zachte afdronk. KETEL 1 Original wordt gestookt van graandistillaten en een gelagerde granen-eau-de-vie. De finesse zit in de kruiden. 

KETEL 1 Hard Lemonade als perfect serve én nu ook in blik

KETEL 1 Hard Lemonade is een eenvoudig zelf te maken, frisse mix van KETEL 1 Original, citroensiroop en bruisend water. In losse glazen of een pitcher om te delen.

Naast de eenvoudig zelf te maken mix, die iedere horecaondernemer zijn eigen touch kan geven, is Hard Lemonade in blik beschikbaar in twee smaken: Lemon & Lime en Strawberry & Watermelon. Ideaal voor onder andere festivals, sportkantines en voetbalstadions om gemakkelijk en snel een verfrissende mix - altijd in de juiste verhouding - te serveren. In deze gemixte variant met 6% alcohol is KETEL 1 voor het eerst in haar geschiedenis ook verkrijgbaar in een supermarkt.

KETEL 1 Signature Blend: This is not a whisky

Er zit meer karakter in KETEL 1 Signature Blend. Zacht met houttonen en frisse hints van anijs, jeneverbes en vanille. Het is een speciale blend met een kern van hout gelagerde granen-eau-de-vie, jeneverbessen en kruiden. Meerjarig gerijpt op eikenhouten fusten. De nieuwe 700 ml fles KETEL 1 Signature Blend vervangt KETEL 1 Matuur volledig en is een aantrekkelijke keuze voor alle jenever- en whiskyliefhebbers, ook binnen jongere generaties (vanaf 25 jaar). Perfect in de Old Fashioned cocktail, die door KETEL 1 Signature Blend een extra smaakdimensie krijgt.

Meer informatie op www.ketel1.nl