Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Wilt u duurzaam ondernemen? Leer meer over onze koffie partners

Als ondernemer weet u hoe belangrijk duurzaamheid is. Het maken van bewuste keuzes die het milieu en de maatschappij ten goede komen, wordt steeds meer een prioriteit. Een van de gebieden waarop u een positieve impact kunt hebben, is uw koffie assortiment. Bij ons, als groothandel in dranken, begrijpen we het belang van duurzaamheid. Daarom bieden we een scala aan duurzame koffieopties die voldoen aan uw behoeften en waarmee u kunt bijdragen aan een betere wereld

Koffie afbeelding

Peeze: EERLIJKE KOFFIE

Bij Peeze doen ze alles net even anders dan dat je gewend bent. In de branderij maken ze met veel liefde en aandacht koffie. Niet gedreven door winst, maar door betrokkenheid. Naast goede koffie maken willen ze koffie ook goed maken. Koffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld om ons heen. Van bewuste mensen, voor bewuste mensen. Het doel is om van eerlijke koffie de norm te maken, zonder in te boeten op kwaliteit. Hierin nemen zij een voortouw. Door met veel respect voor de boeren, de natuur en het product koffie te maken die onze planeet niet belast. 

image

Bekijk hier het hele assortiment peeze koffie.

Manetti: ESPRESSO WITH ATTITUDE

We make coffee like the Italians do, so you can drink coffee like the Italians do. Wie Italië zegt, zegt koffie. En wie koffie zegt, zegt Manetti. Want de schoonheid, de passie en de traditie van de Italiaanse koffiecultuur, die proef je in de koffie van Manetti. Natuurlijk is koffie hoofdzaak bij Manetti. Maar Manetti is meer dan alleen exclusieve Italiaanse en vaak biologische koffie van de beste kwaliteit. Alles bij Manetti ademt Italiaanse passie voor koffie. Manetti is stijl. Manetti is passie. Manetti is een attitude. Italian attitude! Dat proef je niet alleen, dat zie en ervaar je ook.

 

image

 

Bekijk hier het hele assortiment van Manetti.

Hesselink koffie: Koffie met impact

Hesselink staat voor geluk in je kop. En dat is geen loze belofte; met een zevental belangrijke ingrediënten dragen ze bij aan geluk voor iedereen die met Hesselink te maken heeft. Of je het nu verbouwt, oogst, vervoert, brandt, verpakt, verkoopt, schenkt of drinkt: ze willen dat je er blij van wordt. Het is belangrijk voor dat jouw koffie op een duurzame en eerlijke manier wordt geproduceerd, en Hesselink doet er alles aan om dit te kunnen garanderen. Er wordt gezorgd dat de koffie zowel economisch als ecologisch een positieve bijdrage levert. Dit geldt voor zowel de kwaliteit als de duurzaamheid van jouw koffie. 

image

Bekijk hier het hele assortiment van Hesselink Koffie.