Opening nieuw distributiecentrum in Almere

La Trappe Nillis: 0,0% Alcohol, 100% Karakter

La Trappe Nillis, een harmonieuze mix van traditioneel vakmanschap en innovatie, ontstaan uit eeuwenoude recepten en duurzame grondstoffen. Dit donker amberkleurige, alcoholvrije trappistenbier met een weelderige schuimkraag onthult een gewaardeerde smaakcombinatie. Deze hardloper is een mooie aanvulling voor uw menukaart. Vanaf nu beschikbaar.

Het eerste alcoholvrije trappistenbier in de wereld

La Trappe Nillis is ‘s werelds eerste alcoholvrije 0,0% trappistenbier. De naam is afgeleid van het Latijnse "Nihil" (niets) en "Nullus" (geen enkel), wat perfect weerspiegelt wat het is: 0,0% alcohol en 100% La Trappe.

Steeds meer mensen kiezen voor alcoholvrije bieren, Dit bier vervult de langgekoesterde wens van de monniken van Bierbrouwerij de Koningshoeven om een alcoholvrije trappistenvariant te creëren en te voorzien in deze vraag. Het is in stilte gebrouwen om samen of alleen van elk moment te genieten. Nillis is verkrijgbaar in 33cl flessen en komt het best tot zijn recht bij een schenktemperatuur tussen 6 en 8 graden Celsius, waarbij de smaken volledig tot hun recht komen.

paginabreed beeld Nillis