Opening nieuw distributiecentrum in Almere

De Klok Dranken, dé vertrouwde horecapartner

Vrijblijvend kennis maken?

Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over De Klok Dranken, maar ook om meer over te leren over u en uw horecazaak! Wij denken graag met u mee en kijken samen hoe u zoveel mogelijk uit uw markt kan halen! Vul onderstaande formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! 

Over De Klok Dranken

De Klok Dranken is uw vertrouwde horecapartner. We bieden u keuze, kennis en service: We zijn altijd dichtbij, bereikbaar en spreken uw taal, omdat onze experts en eigen chauffeurs daadwerkelijk aanwezig zijn in de regio. Wij bieden het breedste aanbod bieren en dranken en selecteren daaruit een assortiment dat is afgestemd op uw markt. Hierbij profiteert u van de voordelen van een landelijke partij.

De Klok Dranken in uw regio

De Klok Dranken heeft vijf vestigingen verspreid over heel Nederland, zo is er altijd een locatie bij u in de buurt. Dankzij samenwerkingen met bijvoorbeeld Pathé bioscopen, de Zwarte Cross, Walibi en FC Twente heeft De Klok Dranken ervaring opgebouwd en beschikken we over de Keuze, Kennis en Service om u optimaal te kunnen helpen. Doordat de vaste chauffeurs en rayonmanagers uit de regio komen heeft De Klok Dranken ligt het service level en de leverbetrouwbaarheid hoog. U kunt er dus op vertrouwen dat uw bestelling op de afgesproken dag en tijd bij u geleverd wordt.

Assortiment

Het assortiment van De Klok Dranken is erg breed. Naast de bekende nationale en internationale dranken zoals Peroni, heeft De Klok Dranken ook veel lokale dranken en speciaalbieren in haar assortiment. Zo hebben wij verschillende bieren van brouwerijen als Gebrouwen door Vrouwen, VandeStreek, Brewdog en Davo in ons assortiment.