Ontdek de smaak van Chili

Nieuw in het assortiment bij De Klok Dranken: La Playa Estate Series. Exclusief voor u geïmporteerd. Bij elke La Playa Estate wijn is de koele bries van de Stille Oceaan voelbaar, het kenmerkt de fruitige, zachte en frisse wijnen.
Word ook klant van De Klok Dranken

Een eerbetoon aan de pracht van de Chileense stranden

Het grootste deel van het La Playa wijndomein is gelegen in de Colchagua vallei. Waar ze een bijna uniek klimaat hebben, zwoel en mediterraans. De lucht is uitzonderlijk helder wat een grandioze zoninvloed oplevert. Met een minimale regenval in de winterperiode heeft de vallei een lage luchtvochtigheid. Alleen de Stille Oceaan zorgt voor de nodige verkoeling in de nachten. De wind stuift door het kustgebergte, waar de wijngaarden van La Playa als eerste worden voorzien van een koele bries. Hierdoor worden de effecten van de hete zomerzon getemperd.

De wijngaarden zijn aangeplant op een ondergrond van klei en leisteen en zorgen voor een goede afwatering en mineraligheid in de wijnen. Door deze condities kunnen de druiven optimaal rijpen in een lang en warm groeiseizoen. Het zorgt voor een glas vol fruit. La Playa is een eerbetoon aan de pracht van de Chileense stranden, samen met de Stille Oceaan zorgen zij voor de uitzonderlijke omstandigheden om deze hoge kwaliteit van wijn te produceren.

 

Momenten om te delen. Wijn om te delen. Laat uw gasten samen genieten van La Playa

 

Viña La Playa 

Chardonnay: Tropisch, weeldering met precies de juiste verfrissende zuren.
Sauvignon Blanc: Volop vers fruit met ananas, groene appels en afsluitende citrustonen.
Merlot: Zwart fruit als pruimen en bessen met een vleugje kruidigheid
Cabernet Sauvignon: Stevig met afgeronde tannines en wat hints van noten.
Carmènere: Soepel en romig, rijpe tonen van kersen en wat rokerigs.

Bestel hier de wijnen van La Playa

 

Momenten om te delen. Wijn om te delen. Laat uw gasten samen genieten van La Playa.

Vegan gecertificeerd

Ten slotte is Viña La Playa ontzettend toegewijd aan duurzaam ondernemen. Er wordt zo efficiënt mogelijk gebruik gemaakt van energie en grondstoffen. Hiermee willen ze de impact op het milieu voor de toekomstige generaties minimaliseren. Een kroon op hun werk is het V-label die ze op hun etiket mogen dragen.

 

La Playa wijnen zijn sinds oktober 2019 Vegan gecertificeerd

 

Een andere levensstijl

La Playa staat voor een andere levensstijl, andere inzichten, het leven in haar eenvoudige ‘easy-going-way”. Geniet van elke minuut en geef de simpele dingen om ons heen de verwondering die zij verdienen.

Proef en Ontdek! 

Momenten om te delen. Wijn om te delen. Laat uw gasten samen genieten van La Playa.