Opening nieuw distributiecentrum in Almere

La Trappe Trappist

Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de weinige Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. De beste waarborg voor authenticiteit, receptuur, traditie en kwaliteit. Bier is pas Trappistenbier als het wordt gebrouwen binnen de muren van een Trappistenabdij, onder toezicht van monniken en er een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaat. Puur en eerlijk. En dat proef je.

La Trappe Tripel

La Trappe Tripel is zowel op vaten 20 liter als krat 24x33cl verkrijgbaar bij De Klok Dranken. Een goudblond trappistenbier met een witte schuimkraag. Fruitige geuren van perzik en abrikoos zijn gecombineerd met een bloemige geur. Een krachtige en volle smaak met een kandijzoet en licht moutig karakter. De afdronk heeft een mooi bittertje en is licht droog en nodigt uit voor de volgende slok.

Wilt u deze heerlijke Nederlandse Trappisten Tripel bestellen en wenst u daar verkoop ondersteunende materialen bij? Dan kunt u op info@latrappe.nl een bezoek van een van onze vertegenwoordigers aanvragen.