Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Vier de zomer met Laurent Miquel Les Auzines!

Zuid-Frankrijk doet je al gauw denken aan die heerlijke warme zonnestralen en verfrissende rosé. Laurent Miquel heeft met zijn wijngaard ‘Les Auzines’ bij het dorpje Lagrasse in de Lanquedoc de juiste plek gevonden voor drie heerlijke zomerwijnen. Doordat de wijngaard op een bergplateau ligt, profiteren de ranken van de koude nachten wat de diversiteit aan aroma’s stimuleert.

La Vie est Belle avec du vin

Dat het leven voor sommigen een extra feestje is met een glas wijn snappen ze bij Laurent Miquel. Het zijn niet alleen mooie wijnen qua smaak, ook het ontwerp van de flessen wordt geprezen. Het design van de Les Auzines wijnen zorgt ervoor dat ze prachtig staan op tafel.

Albarino in Frankrijk? Jazeker, sommige druivenrassen gedijen behoorlijk goed in een ander land dan waar ze het meest bekend zijn. De Albarino is er zo één. We kennen hem als de druif uit het noorden van Spanje en de Vinho Verde-regio in Portugal en hij is de basis van droge, verfrissende wijnen. Je kunt de wijnen herkennen aan smaken als grapefruit, perzik, meloen en bloesem. Ideaal als aperitief en daarnaast is deze Languedoc wijn ook een prachtige aanvulling bij zeevruchten en visgerechten.

Laurent Miquel Les Auzines

De Les Auzines rosé is een heerlijke wijn voor bij een zomerse salade. Doordat het sap kort in contact is geweest met de druivenschillen van onder andere Syrah en Grenache, ontstaat de mooie lichte rosé kleur.

Ga je liever voor rood? Les Auzines Rouge is een elegante blend van Syrah, Grenache en Carignan. Deze rode wijn heeft een diepe, robijnrode kleur met een paarse glans. Rijk en geconcentreerd, maar ook met een verrassende frisheid en elegantie. In de smaak rijpe kersen en kruiden zoals tijm, salie en peper.

Welke wijn je ook kiest, ze zijn allemaal geschikt voor op het terras in het Nederlandse zonnetje. Frisse wijnen die niet zwaar zijn en al snel vragen om nog eens bij te schenken.

Paginabreed 793x250 LM Les Auzines - De Klok