Uw vertrouwde horecapartner

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea is het perfecte drankje voor elk moment van de dag. Er is keuze uit verschillende heerlijke smaken die uw gasten de verfrissing geven die zij zoeken. Lipton Ice Tea is de frisdrank voor diegene die alles uit zijn dag wil halen op een verantwoordelijke manier. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland - waaronder uw terras!

Reis naar een duurzamere toekomst

Vanaf 2020 zijn alle PET flessen van Lipton gemaakt van 100% gerecycled plastic en volledig recyclebaar! Door gebruik te maken van gerecycled materiaal (RPET), zorgt Lipton ervoor dat er geen nieuw plastic in de wereld bijkomt. Bovendien vermindert het de CO2-uitstoot met meer dan 40%. En door de flesjes recyclebaar te maken, eindigen lege flesjes niet meer als afval maar als grondstof voor nieuwe flesjes. Lipton gebruikt 100% Rainforest Alliance gecertificeerde thee. Dit houdt in dat alle thee die zij gebruiken, afkomstig is van theeplantages waar wordt gewerkt met oog voor mensen en milieu.

Verantwoord genieten

Lipton Ice Tea is ijskoud het lekkerst - serveer de ijsthee in een glas met ijsblokjes, afgemaakt met garnering naar keuze zoals munt, citroen of limoen. Deze combinatie geeft uw klanten de verfrissing die zij zoeken. Alle Lipton ice tea varianten zijn verrassend laag in calorieën en daardoor perfect voor elk moment van de dag! 

Haal het maximale uit uw terrasseizoen

Lipton begrijpt hoe belangrijk uw terras is, zeker nu, en gaat daarom extra inzetten om ondernemers de beste start te helpen maken. Haal het maximale uit uw terrasseizoen met de juiste verkoopondersteunde materialen zoals ons nieuwe stapelbare glaswerk, dekens, tafelkaarthouders, parasols en nog veel meer. Stay tuned voor meer terrasnieuws! Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met uw rayonmanager of met de verkoopbinnendienst van Lipton via: Verkoop.binnendienst@unilever.com

Lipton Ice Tea: het perfecte drankje voor elk moment van de dag!