Word ook klant van De Klok Dranken

Lipton Ice Tea Green

Gezondheid staat meer dan ooit centraal in ons leven. Ook uw gasten zijn hierdoor veel bewuster bezig met hun mentale en fysieke welzijn. Zo is minder vet, koolhydraten en suiker een trend waar u als ondernemer zeker op in kunt spelen. Daarom is het nu nóg belangrijker om voor gezondere opties binnen uw assortiment te kiezen. Lipton Ice Tea Green is laag in suiker en past hier dan ook perfect tussen!

Duurzaamheid & welzijn

Lipton Ice Tea kent ambitieuze doelen met betrekking tot duurzaamheid en welzijn. Om deze doelen te behalen heeft Lipton ervoor gekozen om in hun grootste segment - Ice Tea - een suikerreductie door de voeren. Door het verminderen van de hoeveelheid suiker in hun dranken sluit hun portfolio en assortiment perfect aan bij de wensen van uw gasten. Zo kunnen we hen samen helpen betere keuzes te maken. 

Laag in suiker, hoog in verfrissing

Lipton maakt als eerste grote ijsthee merk de stap naar een significante suikerreductie. Lipton Ice Tea Green bevat vanaf nu in plaats van 3,5 gram suiker nog maar 2,2 gram suiker per 100 ml. Deze ijsthee is daarom een verantwoorde verwennerij voor tussendoor. Door de combinatie van dit lage suikergehalte en de frisse smaak van groene thee is Lipton Ice Tea Green verfrissend, lekker en toch laag in calorieën. Ice Tea Green bevat namelijk slechts 15 kcal per 100ml! Daarnaast zitten er geen conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige zoetstoffen in.

Het perfecte drankje dus om uw gasten verantwoord te laten genieten!