Opening nieuw distributiecentrum in Almere

20cl Lipton Ice Tea Green Zero

Wist je dat suiker in frisdrank nog steeds de nummer 1 zorg onder terrasgasten is? Voeg de Lipton Ice Tea Green Zero toe aan jouw menukaart en zorg dat jij geen ‘nee’ aan jouw terrasgasten verkoopt. Klik op de bijbehorende artikelen onder aan de pagina om de actie te bestellen.

Lipton Ice Tea Green Zero zorgt voor 12% groei op de hele ice tea categorie.

Lipton Ice Tea is de frisdrank voor als je alles uit je dag wilt halen op een verantwoordelijke manier. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland. 

Lipton Ice Tea beschikt over een ambitieuze en consistente suikerreductie binnen haar totale portfolio. In 2019 is het suiker niveau van Lipton Ice Tea Sparkling al verlaagd naar 3,5 gram suiker per 100ml. In 2022 ging zij nog een stapje verder en is het suiker niveau van Lipton Ice Tea Green gereduceerd naar 2,5 gram suiker per 100ml. En in 2022 lanceert Lipton Ice Tea een volledig suikervrije range; Lipton Ice Tea Zero.

Lipton ice Tea Green Zero, o.a. verkrijgbaar in horecafles, is de perfecte keuze voor de consument die op zoek is naar een heerlijke suikervrije verfrissing op het terras. Zo is bekend dat 15% van de consumenten alleen maar zero sugar-frisdranken drinkt. Daarnaast heeft Lipton Ice Tea gezien dat bestaande Lipton-fans 33% meer ijsthee drinken sinds de introductie van de Zero-range. Tevens is gebleken dat Lipton Ice Tea Green Zero voor 12% groei zorgt op de hele ice tea categorie.

Bekijk meer op www.unileverpartners.nl