Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Lipton Ice Tea Peach 20cl!

Lipton Ice Tea Peach is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke verfrissing. Lipton Ice Tea Peach is laag in calorieën en daardoor de perfecte verfrissing voor tussendoor. Deze ijsthee bevat een vleugje perzik sap, dit zorgt voor de lekkere fruitige smaak.

Voeg nu ook Lipton Ice Tea Peach & Green Zero toe aan uw assortiment

Ontdek Lipton Ice Tea Zero Sugar! Met de Lipton Ice Tea Green Zero en de Lipton Ice Tea Peach Zero breiden we het Zero aanbod uit: een heerlijke verfrissing met de smaak van Lipton Ice Tea Green of Peach, maar dan geheel zonder suiker. Geschikt voor iedereen die minder, of helemaal geen suiker wil consumeren.

Onze Zero producten zijn te herkennen aan de blauwe dop en of het blauwe etiket.

38316 - Lipton - De klok gesponsoord promoslot_2160x2160

Bent u al bekent met onze website UnileverPartners.nl ? Via deze website kun je gratis een account aanmaken. Met dit account kun je alles regelen om jouw verkoop van Lipton Ice Tea producten te boosten. Wij helpen je graag om het meeste uit jouw zaak te halen. Heb je een strandtent, een horecazaak of doe jij aan bezorging? Voor verschillende segmenten hebben wij inspiratie en advies gebundeld om jou te helpen. Navigeer via de segmenten filter wat het meest bij jou past en duik in de content! UnileverPartners.nl is bijvoorbeeld dé plek waar u gemakkelijk verkoopondersteunend materiaal van Lipton Ice Tea kunt aanvragen.