Word ook klant van De Klok Dranken

Lipton Sparked

Als ondernemer heeft u misschien wel meer dan ooit naar het terrasseizoen uitgekeken. Lipton Ice Tea brengt dit seizoen Lipton Sparked - een frisse, lichte en smaakvolle mocktail op basis van Lipton Ice Tea Green, lime en mint. Verras uw gasten met deze verfrissende combinatie en maak extra marge met dé hit op het terras van 2021!

Mocktail in a bottle

Lipton Sparked is een frisse, lichte en smaakvolle ‘mocktail in a bottle’ op basis van Lipton Ice Tea Green en is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. Lipton Ice Tea is natuurlijk al jarenlang de absolute hardloper op de Nederlandse terrassen, en met deze alcoholvrije mix verrast u uw gasten met een combinatie van frisse limoen en kruidige munt. Gezondheid staat meer dan ooit centraal en uw gasten letten steeds beter op wat ze eten en drinken. Lipton Sparked past perfect in deze ontwikkeling. Met een laag suikergehalte en de frisse smaak van groene thee is deze ‘mocktail in a bottle’ verfrissend lekker en toch laag in calorieën.

Serveertip

Lipton Sparked is exclusief verkrijgbaar voor de horeca en erg makkelijk te serveren. Serveer het gewoon direct uit de hippe glazen fles met een limoentje in de flessenhals, zo past Lipton Sparked perfect op een zonnig terras. En bovendien levert het u een goede marge op!