Lipton zomerse theecocktail

Als mensen van huis weg zijn, willen ze graag iets onverwachts proberen. Iets dat specialer is dan hun dagelijkse kopje thee. Geef uw gasten een speciaal gevoel met de Lipton exclusieve collectie overheerlijke en spannende theesmaken. Ze worden gepresenteerd in een mooi theeservies en met speciaal voor hotels en restaurants ontworpen accessoires. Zo kunt u uw gasten verwennen met een verrassende ervaring.
Word ook klant van De Klok Dranken

Rainforest Alliance-certificaat

De Lipton selectie blends onderscheidt zich door zijn lange blaadjes en echte stukjes fruit en kruiden. Ze zijn verpakt in een piramidezakje dat op zijn beurt in een luxe envelop een piramidezakje dat op zijn beurt in een luxe envelop zit. De thee is afkomstig van boerderijen met het met deze exclusieve selectie voor restaurants. Rainforest Alliance-certificaat. De gebruikte technieken beschermen de gezondheid, het inkomen, het land en de omliggende waterwegen van de boeren. We weten dat goed doen ook goed smaakt. Ervaar het beste dat de natuur (en Lipton) te bieden heeft

Een zomerse theecocktail

Stap 1: Laat een piramidezakje Earl Grey thee gedurende 2 tot 3 minuten trekken in 100 ml kokend water (100° C) en Voeg 100 gram ijsblokjes of gemalen ijs toe.

Stap 2: Voeg Monin Passion Fruit Siroop (10 ml) toe wanneer de thee trekt en Garneer met passievrucht, 1 licht geplet takje munt en een half schijfje citroen. (Laat het theezakje in het water)

Stap 3: Voeg 1 stukje tomaat en een scheut tonic (60 ml) toe. Doe er  vervolgens gin (15 ml) bij voor een alcoholische twist.