Uw vertrouwde horecapartner

Verfrissing tijdens het sporten met Lipton Ice Tea!

Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op ieder moment, ideaal tijdens het sporten! Drink de ijsthee het liefst ijskoud en samen met vrienden. De ijstheeën zijn laag in suiker en toch vol van smaak! Probeer nu ook de nieuwe Lipton Ice Tea Green Zero; 100% taste, 0% sugar.

Share some sunshine met Lipton Ice Tea!

Bij het inkopen van jouw assortiment denk je anno 2022 aan meer dan alleen de basics natuurlijk! Zoals wellicht bekend drinkt 1 op de 3 Nederlanders het liefste Lipton Ice Tea. Hier voegt zich sinds kort een grote groep aan toe. Door de lancering van een suikervrije variant met Zero sugar en 100% taste, kunnen er nog meer sporters genieten van Lipton Ice Tea. Steeds meer consumenten kiezen namelijk voor een bewuste levensstijl en daarom is het belangrijk om hier ook als sportclub op te letten!   

Door het toevoegen van Lipton Ice Tea Zero aan jouw koeling trek je een grote groep nieuwe consumenten aan. Meer consumenten = meer rotatie van Lipton Ice Tea zero = meer omzet.

Doet jouw sportclub al mee aan een veranderende frisdrank generatie? Kies een van de heerlijke varianten waaronder Green, Peach en Sparkling, allemaal laag in suiker. Probeer nu ook onze nieuwe variant: Lipton Green Zero, 100% taste, 0% sugar.