Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Proost op de lente met botanisch gebrouwen bieren

Eindelijk is het zover en de leukste tijd van het jaar begint: het terrasseizoen. Lowlander biedt de perfecte bierselectie voor borrels en feestjes in de zon. De botanisch gebrouwen bieren zijn verfrissend, opvallend smaakvol en natuurlijk lekker - passend bij iedere stemming en gelegenheid.

Een botanische explosie in een flesje

Lowlander brouwt met botanicals om natuurlijk lekkere bieren te creëren. Wanneer een beetje Nederlandse vindingrijkheid gecombineerd wordt met de kracht van de natuur, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het resultaat? Een uitgesproken en veelzijdige selectie verfrissende bieren. Met en zonder alcohol - altijd vol smaak. Van fruitig tot bloemig, van zoet tot pittig en alles daartussenin: er is altijd een Lowlander die bij jouw stemming past. Of je 'm nu serveert bij het eten, mixt tot een beertail of simpelweg drinkt zoals 'ie is.

Met de kracht van de natuur & voor de natuur

Aangezien Nederland een land is onder zeeniveau, groeien wij Nederlanders op met een gezond respect voor de natuur. Het is een kwestie van evenwicht: net zoals het vinden van de juiste combinatie van botanicals - of kruiden, specerijen en fruit - om unieke, verfrissende dranken mee te brouwen. Zo is het ook met de natuur: wanneer er meer wordt onttrokken dan teruggegeven, moet de balans worden hersteld.

In plaats van eindeloos van onze planeet te nemen, kiest Lowlander ervoor om juist vaker voor de planeet te zorgen. Door te reduceren, hergebruiken en recyclen waar en wanneer ze kunnen, wordt geoptimaliseerd wat eerder al gebruikt is. Van het hergebruiken van overgebleven sinaasappelschillen uit de horeca tot het brouwen met sparrennaalden van afgedankte kerstbomen. Bovenop doneert Lowlander als lid van 1% For The Planet 1% van de omzet aan milieuprojecten. Dus wanneer je bij wilt dragen aan een betere wereld door alleen maar te genieten, drink een Lowlander. Leer er meer over hier. Proost op de natuur!