LOWLANDER WHITE

Geïnspireerd om de nul in 0.0 te verdubbelen. Dit is de poging van Lowlander om een echt wit bier van 0,00% te brouwen.
Word ook klant van De Klok Dranken

Alcoholvrij bier met een verhaal!

De duikboot van Drebbel

Toen de Nederlandse uitvinder Cornelis Drebbel, koning James I naar de Theems bracht in de eerste onderzeeër ooit (gemaakt van een vat en twee boten), wist hij niet dat hij een natie zou inspireren met zijn ongeloofwaardige prestaties. Geïnspireerd door zijn vermogen om het onmogelijke te creëren, is dit de poging van Lowlander om de nul in 0.0 te verdubbelen. Dit door echt 0,00% Wit bier te brouwen dat goed smaakt maar ook goed doet.

Inspiratie

Geïnspireerd om de nul in 0.0 te verdubbelen. Dit is de poging van Lowlander om een echt wit bier van 0,00% te brouwen. In samenwerking met het bedrijf PeelPioneers verzamelt Lowlander afgedankte sinaasappel en citroenen uit bars en restaurants om hiermee dit bier te brouwen.

Alleen al in Nederland wordt elk jaar 250 miljoen kilo vers fruit geschild. Dit zijn voornamelijk sinaasappel- en citroenschillen geperst in bars, restaurants en hotels. Het bedrijf PeelPioneers (de 'duurzame dunschiller' van de 21e eeuw) heeft een circulaire oplossing bedacht. Zij hebben een logistieke keten opgezet om deze schillen op te pikken en dit natuurlijke ingrediënt te reproduceren tot nieuwe ingrediënten voor zeep, gebak en nu dus ook de Lowlander 0,00% Wit.