Verrijk je Wintermenu met Lowlander's Duurzame Winter I.P.A.
Duurzaamheid in een Flesje
Lowlander benadrukt met de Winter I.P.A. opnieuw het belang van bewust omgaan met de natuur. Chief Botanical Officer Frederik Kampman wil Nederlanders aanmoedigen om na de feestdagen bewuster om te gaan met hun kerstboom, in plaats van deze zomaar weg te gooien. Jaarlijks belanden zo'n 2,5 miljoen kerstbomen in de versnipperaar of verbrandingsoven, wat een aanzienlijke verspilling is.
Van Naalden tot Frisse Smaaksensatie
Dit jaar recyclet Lowlander tips en naalden van kerstbomen en voegt deze toe aan het brouwproces van de Winter I.P.A. De handgeplukte en geconserveerde naalden, samen met jeneverbessen, vormen de basis voor een frisse en fruitige Winter I.P.A. met een alcoholpercentage van 5%. Dit duurzame brouwsel past perfect bij winterse gerechten zoals geroosterde groenten en gegrild gevogelte. Probeer het bijvoorbeeld eens met een pittige, zacht gegaarde ragout met wortel en pappardelle.
Als horecaondernemer biedt Lowlander's Winter I.P.A. niet alleen een duurzaam en smaakvol product, maar ook een verhaal dat je kunt delen met je gasten. Voeg deze verrassende en bewuste keuze toe aan je wintermenu en laat je klanten genieten van de unieke smaken van het seizoen.