Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Verantwoord genieten van de zomer met Lowlander Beer

Eindelijk! De zomer heeft zijn intrede gemaakt en de terrassen lopen vol. Lowlander heeft de perfecte bierselectie voor al die geniet momentjes in de zon. Lowlander's botanisch gebrouwen bieren zijn verfrissend, opvallend smaakvol en natuurlijk lekker - passend bij iedere stemming en gelegenheid. Zo brouwt Lowlander van I.P.A. tot witbier - en van alcoholhoudend tot alcoholvrij. Wist je dat Lowlander met vijf alcoholvrije bieren het grootste non-alcoholische assortiment heeft van de onafhankelijke Nederlandse brouwers? 

Lowlander: brewed with botanicals.

We brouwen met botanicals om natuurlijk lekkere bieren te creëren. Een ware ode aan de natuur en alle smaken die het te bieden heeft.  Als botanische brouwer met roots in Nederland, zijn we ervan overtuigd dat een beetje Nederlandse vindingrijkheid gecombineerd met de kracht van de natuur eindeloze mogelijkheden creëert. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat we de schoonheid en voordelen van de natuur nooit voor lief mogen nemen.

Daarom zoeken we naar de perfecte balans. Zoals het vinden van de juiste hoeveelheid botanicals waar we onze unieke, verfrissende dranken mee brouwen, zo gaat het ook met de natuur. Wanneer er meer wordt onttrokken dan wordt teruggegeven, zal het evenwicht moeten worden hersteld. Om van de natuur te kunnen blijven genieten, zullen we haar moeten beschermen voor de generaties die nog komen . Daarom nemen we volledige verantwoordelijkheid voor onze acties, en veranderen we onze impact van negatief naar positief. We steunen het wereldwijde doel voor de natuur en werken aan een 'Nature Positive' impact in 2030.

 

 

header-lowlander-brandrange