Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Heerlijk tropisch genieten met Maaza

Maaza, Hindi voor "genieten", is 's werelds grootste merk van tropische vruchtendranken. Genieten van het leven. Genieten van het moment. Dat is waar het bij Maaza om draait, door geweldige kwaliteit en authentieke smaakervaringen te bieden waar iedereen van kan genieten.

Ontdek de wereldwijde sensatie

Maaza vindt zijn oorsprong in de mangoboomgaarden van India en is al 50 jaar een begrip. Door de jaren heen hebben we ons toegewijd aan het ontwikkelen van tropische vruchtendranken van de beste kwaliteit. Alle Maaza-producten zijn gemaakt van de natuurlijke puree van één fruitsoort, zonder kunstmatige conserveermiddelen, kleur- of smaakstoffen. Door de verschillende smaken zoals Mango en Passievrucht waan je je in tropische sferen!

Maaza is te verkrijgen in handige meeneemverpakkingen om overal van de heerlijkste vruchtendranken te kunnen genieten. Daarbij zijn de verschillende smaken ook in literpakken verkrijgbaar; perfect om als basis voor de lekkerste mocktails (of cocktails) te gebruiken!

 

9f74ce59_1

Eindeloos variëren met Maaza

De lekkerste mocktails én cocktails maak je met de vruchtendranken van Maaza. Wt dacht je van een klassieke pornstar martini, of een piña colada met een mango twist? Met Maaza kun je eindeloos variëren om de heerlijkste drankjes te bereiden.

5752cf46_1

0e51390e_1