Malibu Moments: Cocktails met een Tropische Twist voor de Horeca
PINA COLADA
Een klassieker! Een heerlijke combinatie van Malibu, ananas en kokos. Een Pina Colada is makkelijk te maken en is ook nog super lekker.
Ingrediënten:
• 50 ml Malibu Original
• 75 ml ananassap
• 25 ml kokosroom
Bereiding:
1. Vul een shaker met ijsblokjes.
2. Schenk de Malibu en de kokosroom in de schaker.
3. Shake, en schenk daarna in een cocktailglas met crushed ijs.
4. Top het geheel af met ananassap en garneer met een schijfje ananas.
NIEUW: MALIBU STRAWBERRY
Probeer ook eens de nieuwe Malibu Strawberry en maak een heerlijk frisse Strawberry Daiquiri of mix 'm eenvoudig met bruiswater of 7UP/Sprite!
STRAWBERRY DAIQUIRI
Ingrediënten:
• 50 ml Malibu Strawberry
• 25 ml limoensap
• 20 ml suikersiroop
• 4 verse aardbeien
Bereiding:
1. Stap de 4 aardbeien fijn in een shaker.
2. Voeg ijsblokjes en de overige ingrediënten toe.
3. Shake het geheel en schenk uit in een cocktailglas.
4. Cheers!