Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Manetti limited edition

Bij Manetti is liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie. Het overbrengen van het Italiaanse gevoel voor koffie was het begin van deze innoverende missie. Topkwaliteit bonen, een gepassioneerd en gedreven team, ervaren melangeurs en een eigen branderij. Stuk voor stuk ingrediënten voor deze unieke Italiaanse beleving!

De unieke Manetti-smaak

De keurmeesters van Manetti melangeren de bonen zorgvuldig. Net zo lang tot dat ze ‘samenwerken’ om de unieke Manetti-smaak te creëren. Koffie zoals ze dat graag drinken in Italië. Echte pure, krachtige smaak. Voor iedere variant uit het assortiment wordt de melange net iets anders gemaakt. En ook het brandproces verschilt.

Tijdens het branden van de koffie veranderen de cellen in de koffiebonen en worden smaak, geur, kleur en vochtgehalte beïnvloed. De bonen worden langzaam geroosterd gedurende minimaal 14 minuten. Alleen bij deze wijze van branden krijgen de koffiebonen voldoende tijd om al die bijzondere karaktereigenschappen te ontplooien en hun smaak af te geven.

Benvenuta estate! - Welkom zomer!

Ook bij Manetti zijn ze erg verheugd dat de deuren van de horeca weer geopend zijn. En om dat geluksgevoel nóg meer kracht bij te zetten, zijn de speciale, zomerse koffieblikken ontwikkeld.

De komende maanden kunt u uw koffiebonen laten leveren in deze vrolijke, zomerse blikken. Het gaat hierbij om de Manetti Bar, Manetti Oro én de Manetti Azzurro. De Manetti Azzurro is zelfs nieuw in blik! 

Bestellen

De blikken zijn te bestellen via order@manetti.nl. De limited edition blikken worden verpakt in een doos met daarin 2 blikken met 3 kilogram per blik. Wees er snel bij, want op = op!

Vraag Manetti naar de specificaties en de voorwaarden.

Vrolijke, zomerse koffieblikken