Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Laat de Bubbels Stromen met Maschio Prosecco

Het is tijd om je feestelijkheid een niveau hoger te tillen, en wat is er beter dan een sprankelende selectie van Maschio Prosecco? Van bruisende momenten tot een vleugje elegantie, Maschio Prosecco biedt een scala aan keuzes voor elke gelegenheid.

Maschio Prosecco Spumante

De klassieker in de Maschio Prosecco-lijn, de Spumante, biedt een harmonieus samenspel van fruitige tonen en levendige bubbels. Deze wijn weerspiegelt de hoogste kwaliteitsstandaarden en brengt de Italiaanse vreugde naar je glas. Een veelzijdige keuze die zowel op zichzelf als in combinatie met diverse gerechten tot zijn recht komt.

Maschio Prosecco Spumante Rosé

Voor de liefhebbers van rosé is er de Prosecco Spumante Rosé. Met zijn prachtige zalmroze tint en levendige bubbels biedt deze wijn een festijn van aardbeien, frambozen en een subtiele florale toets. Een feestelijke keuze voor diegenen die willen genieten van de verfijning van Prosecco met een vleugje roze allure.

Maschio Prosecco Frizzante

Begin je reis in de wereld van Maschio met de Frizzante DOC. Deze licht bruisende Prosecco verwent je smaakpapillen met levendige tonen van groene appel, perzik en delicate bloesems. Het lichte bubbelspel voegt een speels karakter toe aan deze verfrissende wijn, waardoor het de ideale keuze is voor ontspannen bijeenkomsten en aperitieven.

Of je nu kiest voor de verfrissende Frizzante, de elegante Spumante, de sprankelende Rosé of de traditionele kurk-variant, Maschio Prosecco belooft een onvergetelijke reis door de Italiaanse Prosecco-cultuur. Breng een toast uit op vreugdevolle momenten en laat de bubbels stromen met Maschio Prosecco.