Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Opgebokt!: Een bock met choc

Het wordt kouder, het haardvuur gaat aan en gasten zitten knus onder een dekentje. Tijd voor wat hartverwarmende bieren, maar dan wel met een twist. Denk aan een bock met choc. Onze opgebokt! heeft het allemaal in zich.

Opgebokt!

Opgebokt! is een ondergistende doppelbock Duitse stijl van 7,5%. Niet zomaar het zoveelste industrieel gebrouwen, donkerkleurige alcoholische suikerwater. Nee, bockbier met karakter! We gebruiken bijna 65% Munchener mout, drie van de lekkerste soorten karamelmouten en een vleugje chocolade. Yummie. In combinatie met een subtiele dosis hop levert dit een bier op dat bewijst dat toegankelijkheid en karakter prima samen gaan!

Core Range

In de core range hebben we twee bieren die niet donker zijn, maar je wel een warme deken geven. Beide boven de 8% en beide met een twist!

Triple Trouble
Wij hartje IPA. En dan vooral onze eigen Doerak. Een opwekkende bittersweet symphony. Old school tripel meets Van Moll. Grote broer van ons blond bier Toewijding. Waalse gist als stevige basis, maar ook een jongen van de wereld. Engelse en Amerikaanse hop geven hem body en smaak. Vlierbloesem, sinaasappelschil en wat koriander maken hem streetwise. Precies zoals we het graag zien. Uniek, gewaagd, maar altijd in balans, een echte cosmopoliet. Niet voor niets populair. Geniet!

Scan de QR-code op het blikje en ontdek onze samengestelde playlist.

Wodan
WODAN, geen barley wine maar een Weizenwein (imperial weizen)! De ultieme Langharig Tuig overdrive; we gebruikten namelijk dezelfde mouten en hoppen als in onze hoppy weizen, maar dan in letterlijk de dubbele hoeveelheid. Dit levert een heel mooi gebalanceerde smaak op van tarwe, weizengist en Amerikaanse hop. Supersmooth. Gevaarlijk. Ganz Toll!

Scan de QR-code op het blikje en lees meer over onze weizenwein/imperial weizen.