Nieuw in het assortiment: DAVO bieren

DAVO Bieren is in 2012 opgericht door vier gepassioneerde bierliefhebbers. Waar het ooit begon met provisorisch brouwen in de keuken, is DAVO inmiddels uitgegroeid tot een brouwerij met een reeks aan uiteenlopende speciaalbieren die worden verkocht bij slijters, supermarkten, horecagelegenheden en vanaf nu ook bij De Klok Dranken. Hiernaast kunnen bierliefhebbers ook terecht bij de DAVO Bar in Arnhem en de karakteristieke Brewpub in Deventer.
Word ook klant van De Klok Dranken

DAVO staat voor goed bier. En erachter.

Extreme bieren met onmogelijke ingrediënten die de kern van kwaliteitsbieren voorbij gaan. Dat is precies waar DAVO zich niet op richt. DAVO kijkt niet naar het sensationele, maar naar het fundamentele. Kwalitatief sterke bieren die in balans en ‘doordrinkbaar’ zijn. Dat is waar DAVO voor staat.

 

Duurzaam DAVO

DAVO is graag een beetje lief voor het milieu door duurzame initiatieven van anderen te ondersteunen en te investeren in de eigen duurzaamheid. Zo heeft DAVO zich gemengd in de strijd tegen de plasticsoep in de oceaan, zorgen zonnepanelen voor een groener brouwproces en draagt een watertank bij aan het hergebruiken van ‘afvalwater’. Hiernaast wordt het bierbostel, het goed dat overblijft bij het brouwen van een bier, verwerkt in het brood van een lokale bakker en gebruikt als varkensvoer op een lokale biologische boerderij.

Ooit begon met provisorisch brouwen in de keuken, inmiddels uitgegroeid tot een brouwerij met een reeks aan uiteenlopende speciaal bieren