Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Sap, natuurlijk in een meeneempakje

Al sinds jaar en dag zitten de producten van Riedel al in pak. Een kartonnen verpakking is namelijk goed voor de kwaliteit van sap, omdat de inhoud goed beschermd wordt tegen de invloed van zuurstof en licht. Oftewel een nieuwe verpakking met dezelfde vertrouwde smaak en kwaliteit.

Vanaf nu in een nieuwe meeneemverpakking: Appelsientje 330ml

We zijn van oudsher de expert in drankenkartons, het aanpassen van onze meeneemverpakking van PET naar karton is daarom een logische stap.

 

 

Minder uitstoot & minder plastic

De verpakkingen zijn voor meer dan 90% gemaakt van plant-based materialen. Dus niet alleen het karton is van plantaardige oorsprong, maar ook de dop en het kunststoflaagje aan de binnenzijde. Daarmee is de CO2 uitstoot van deze verpakking met meer dan 80% gereduceerd ten opzichte van de voormalige PET verpakking**. De verpakkingen bevatten 82% minder plastic en zijn 42% lichter ten opzichte van de voormalige PET verpakkingen.

Dus probeer nu gauw deze handige meeneemverpakking. Let op, de nieuwe pakjes zijn te vinden in een bedrukte kartonnen doos i.p.v. in een doorzichtige shrink verpakking.