Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Oesterstout wilde parel

Oesterstout van Scheldebrouwerij is een prachtig voorbeeld van hun eigen filosofie: Bier in balans. Van niets te veel, en van niets te weinig. Het resultaat is een spannende, maar zeer toegankelijke stout die nooit teleurstelt en nooit verveelt. Dit is de overtuiging waar de brouwers al bijna 30 jaar voor staan.

Karamel, Zacht Ziltig & Uitdagend

Onder de beige schuimkraag van de Oesterstout schuilt een bier met opgestroopte mouwen: krachtig, vol van smaak en rijk van geur. Bitter en zoet zijn mooi in evenwicht en dankzij een ziltig vleugje zeegroente is de branding nooit ver weg. Deze robuuste Belgian stout (8.5%) is elke slok een volle mond genot en vormt, zoals de naam al doet vermoeden, een droomcombinatie met oesters maar zeker ook pure chocolade. Kortom, een gastronomisch wonderkind!

Oyster Stout is van origine een licht ziltig bier door de filtratie over een bed van oesterschelpen. Een intensief en kwetsbaar proces met relatief weinig effect. De Scheldebrouwers geven deze moderne, Belgische variant zijn karakteristieke smaak door het kort meekoken van zalige zeekraal. 

 

Nieuwe Boeg, Zelfde Koers

Laat uw gasten ontdekken en genieten van deze uitgebreide line-up die uitblinkt in consistentie en karakter. De kwaliteit en toegankelijkheid van het bier wordt visueel omlijst door nieuw, in het oog springend artwork. Van unieke vilten tot tafelkaarten en tapruiters: De nieuwe uitstraling is opvallend en herkenbaar. Heeft u behoefte aan Scheldebrouwerij POS materiaal, laat het ze gerust weten!

De fles verpakkingen (33cl) zijn tegenwoordig verpakt per 12 stuks en vrijwel het gehele assortiment is tevens verkrijgbaar op vat (20lt). Bent u als ondernemer geïnteresseerd in de producten van De Scheldebrouwerij, de diverse mogelijkheden en/of wilt u een gratis kennismakingsbox aanvragen? Bezoek de sales site van Scheldebrouwerij voor impressies, informatie en bij vragen.