Opening nieuw distributiecentrum in Almere

Olifant Flavoured brengt kleur in het nachtleven

Het merk Olifant, al 180 jaar bekend van de jonge graanjenever, heeft een kleurrijk assortiment shooters gelanceerd: Olifant Flavoured. De kleurrijkste shooters van Nederland komen in drie verfrissende smaken: Cactus, Exotic en Candy. Het uitgaansleven krijgt vanaf nu nog meer kleur met Olifant Flavoured.

Olifant Flavoured brengt kleur in het glas én het nachtleven

Olifant Flavoured is de nieuwste kleurrijkste shooter van Nederland met 3 unieke smaken.

Ga je voor een stekelig avontuur met Olifant Cactus, een wilde fruitexplosie met Olifant Exotic of ga je op snoepreis met Olifant Candy? Voor ieder wat wils! Overdag is hij reeds een FLUO-beest, maar ’s nachts komt hij echt tot leven! In de buurt van UV-licht geven de flessen namelijk licht. Hoe gek kan je het bedenken? LIGHT UP THE NIGHT! Met de nieuwe reeks shooters van Olifant Flavoured bied je je gasten in een handomdraai een verfrissende belevenis. De kleurrijke shooter is verkrijgbaar in drie zoete en toegankelijke smaken: Cactus, Exotic en Candy, ieder met 14,9 procent alcohol.

 

Cactus

De Cactus-variant is een verrassend en prikkelend avontuur. Een intrigerende smaak, die nog niet veel te vinden is op de Nederlandse markt. Groene drankjes zijn zeldzaam en daarom juist leuk om op de kaart te hebben.

3102397

Exotic

Met de Exotic creëer je een wilde smaakexplosie van mango en passievrucht in het glas. De fel oranje kleur maakt het tropische vakantiegevoel compleet, maar zorgt ook voor brede inzetbaarheid bij bijvoorbeeld voetbalwedstrijden en Koningsdag.

3102377

Candy

Voor de snoepers en zoetekauwen is de smaak Candy perfect. De opvallende roze trendkleur en de zoete smaak van snoepjes maakt dit een zeer populaire en toegankelijke shooter. Roze is niet meer alleen populair bij gin, maar in steeds meer drankcategorieën. Een gewilde kleur!

3102387

 

Dankzij de felle kleuren en verrassende smaken zijn de reacties uit de markt heel positief. Zal Olifant ook jouw feestjes kleur geven?